Анонсы


У Києві пройде конференція «Хлібопекарський бізнес 2022»



24 лютого в Києві відбудеться щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес», під час якої будуть розглядатися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій.

Просторі приміщення нашого партнера, компанії «Депо», дозволять, дотримуючись вимог виконавчої влади щодо проведення масових заходів, оцінити підсумки сезону 2021, а також обговорити можливі рішення в подоланні нових викликів.

В ході конференції відбудеться загальна секція «Політика розвитку галузей харчового виробництва: яка вона?» та дві паралельні – «Хлібопекарський бізнес» і «Борошняна бакалія та Agri Food».

Зокрема, в рамках секції «Хлібопекарський бізнес» будуть обговорюватися тенденції світового ринку хлібопекарської та кондитерської промисловості, а також сучасні технології виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Буде приділено увагу рішенням питань якості та безпеки, вибору споживчої упаковки, маркування та транспортної тари для хлібопекарської галузі.

Ключові теми доповідей:

  • Інноваційні підходи до створення хлібопекарського підприємства.
  • Якісне обладнання для нарізки та пакування хліба як інструмент підвищення продажів та покращення комунікації зі споживачами.
  • Сучасні технології збільшення термінів придатності борошняних виробів.
  • Використання сучасного  лабораторного обладнання для контролю ефективності виробництва та отримання кінцевого продукту із заданими показниками якості.
  • Комплексний функціональний аналіз борошна. Що потрібно знати для ефективного управління якістю готової продукції.
  • Стандартизація та коригування якісних показників борошна для різних видів хлібобулочних виробів.
  • Контроль якості сировини і готової продукції для борошномельної та кондитерської галузей.
  • Висновки щодо якісних характеристик протестованого борошна з практичними рекомендаціями.
  • Ринок заморожених хлібних напівфабрикатів.
  • Ринок борошна.
  • Досвід роботи із просування вітчизняної хлібопекарської продукції на зовнішні ринки.

В рамках секції «Борошняна бакалія та Agri Food» спікери звернуть увагу на інноваційні рішення в області виробництва борошна, макаронів, круп та іншої бакалійної продукції аж до зернових напоїв. Загалом розглянуть перспективні напрями Аgri-Food, відповідаючи на питання: «Що буде їсти українець за 10 років?». Розкажуть про сучасні технології контролю.

Ключові теми доповідей:

  • Макроекономічні фактори впливу на хлібну галузь.
  • Roller-coaster ринку зернових та круп’яних культур України.
  • Чи постукає хтось знизу? Тренди українського ринку борошна.
  • Що з хлібом? Основні тренди хлібопечення України.
  • Не гречкою єдиною! Перспективи ринку круп’яних виробів.
  • Погляд за обрій: інноваційні технологічні рішення для харчової галузі.
  • А може це здорове харчування? Ринок макаронів, вареників і всілякого різного.
  • Чи є майбутнє у вітчизняних макаронів?
  • Впровадження сонячної енергії на зернопереробних підприємствах: зниження витрат та викидів СО2.
  • А тепер – зап’ємо! Розвиток ринку зернових напоїв

Також у рамках «Хлібопекарського бізнесу 2021» пройдуть:

Круглий стіл + прес-конференція «Ринок хліба. Вартість хліба».

Спікери:

  • Юрій Дученко, президент ВАП;
  • Владислав Аверченко, Генеральний директор ПАТ «Концерн Хлібпром»;
  • Родіон Рибчинський, Голова Спілки «Борошномели України».

Спеціалізований семінар-практикум від компанії Cotecna «Система НАССР. Процеси валідації та верифікації – Що? Хто? Як? Та навіщо?».

Участь у конференції вже підтвердили ряд топ-менеджерів великих хлібопекарських і борошномельних підприємств України.

Організатор заходу: компанія «Марко Пак» і Agro Marketing Agency.

Генеральні партнери: компанія «Ітак».

Офіційні партнери: Всеукраїнська асоціація пекарів і ГС «Борошномели України».

Медіа-партнери: журнали «Мир Продуктов», «Мир Упаковки», «Пекарь & Кондитер».

Місце проведення: конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)

Реєстрація учасників – 9:00

Початок програми – 9:40

Завершення програми – 18:00