Анонси


Веб-інтенсив: Обов’язкові зміни до програми-передумови НАССР «Зберігання та утилізація відходів» за новим ЗУ «Про управління відходами»



29 серпня 2023 року
11:00 за Києвом, платформа ZOOM

Під патронатом професійного журналу «Управління якістю» відбудеться практичний веб-інтенсив: Обов’язкові зміни до програми-передумови НАССР «Зберігання та утилізація відходів» за новим ЗУ «Про управління відходами»

Закон України № 2320-IX «Про управління відходами» набрав чинності 9 липня. У документі принципово новим є визначення терміна «управління відходами» – як комплексу заходів, що тягне за собою низку змін у НАССР-документації. Отже, потребує оновлення одна з основних програм-передумов НАССР кожного харчового підприємства, тож запрошуємо зробити це на веб-інтенсиві разом!

Основні законодавчі новації, на які звернемо особливо увагу:

  • зміна підходів до управління відходами на підприємствах: впровадження європейських директив і практик; право власності на відходи;
  • заходи для зменшення обсягів утворення відходів харчових продуктів у роздрібних та інших торговельних мережах, закладах громадського харчування;
  • мінімізація можливості забруднення харчових продуктів відходами;
  • сприяння підготовці відходів до повторного використання, рециклювання і відновлення з метою запобігання їхньому негативному впливу на здоров’я та навколишнє природне середовище;
  • розширена відповідальність виробника: на кого вона розповсюджується.

Ексклюзивно для учасників інтенсиву! Практичний експертний аналіз проєкту Закону «Про упаковку та відходи упаковки» і його впливу на законодавче регулювання харчової безпечності.

Хто спікер?

Світлана Фесенко, експерт-практик з питань безпечності та якості харчових продуктів, ТОВ «Перша приватна пекарня»

  • спеціаліст з розроблення, впровадження та підтримки систем менеджменту відповідно до вимог ISO 22000, FSSC 22000 та ISO 9001 на харчових підприємствах
  • досвід проведення діагностичних аудитів та супроводу аудитів 2-ю та 3-ю стороною
  • автор тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 для харчових підприємств, а також висвітлення законодавчих аспектів

Модератор: Марина Бурдейна, шеф-редактор журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»

Для кого?

Захід рекомендований для керівників груп НАССР, керівників вищої та середньої ланки, спеціалістів, які беруть участь у розробленні, впровадженні, підтриманні й актуалізації систем менеджменту харчової безпечності – НАССР, ISO 22000, FSSC 22000 тощо, а також фахівців, які відстежують, опановують і впроваджують законодавчі новації у сфері харчової безпечності.

*Вартість участі:

  • Практичний інтенсив + друкований сертифікат – 3250 грн
  • Практичний інтенсив + електронний сертифікат – 3050 грн

*Знижка 15% – за умови участі від 3-х осіб з компанії

Оформлюйте заявку на участь на сайті: techmedia.com.ua або за телефоном: 0-800-215-522