Статті журналу


Лінія з виготовлення кондитерських батончиків і цукерок



Лінія призначена для виготовлення батончиків і цукерок на основі різних складників (горіхів, екструдованих злакових, рисових кульок, насіння). Основою корпусу можуть бути цукрові сиропи, сиропи на основі меду, концентрованих соків, ірису, карамелі, нуги, пюре та інших рецептурних сполучень. Лінія дозволяє глазурувати батончики і цукерки повністю або частково, а також подавати на пакування без покриття.

Види продукції, які виготовляються на лінії:

  • злакові батончики;
  • фітнес-батончики;
  • кондитерські батончики;
  • карамельні батончики;
  • козинаки;
  • м’який і твердий грильяж;
  • двошарові батончики;
  • батончики на основі фруктів і соків.

Технічні характеристики лінії з виготовлення батончиків і  цукерок:

  • продуктивність лінії від 150 до 900 кг / год;
  • безперервний робочий процес;
  • тривалість робочої зміни – 24 години (за виключенням технологічного прибирання при роботі з липкими та в’язкими продуктами);
  • кількість персоналу на лінії – 2 працівника (незалежно від заданої продуктивності).]