Статті журналу


Лінія для виробництва кондитерської і шоколадної глазурі



Лінія призначена для приготування кондитерської та шоколадної глазурі, а також жирової начинки. Приготування продукту відбувається за рахунок подрібнення продукту металевими кульками з попередніми перемішуванням в горизонтальному міксері.

До складу лінії входить:

  • жіроплавільная камера;
  • накопичувач жиру;
  • комплекс приготування глазурі;
  • накопичувальний бак;
  • машина для відсадки дропси;
  • холодильний тунель;
  • транспортер скидання продукту;
  • установка для формування шоколадних осколків.

Технічні характеристики лінії:

  • Продуктивність: 300-350 кг / год (на одному комплексі), можлива установка до 4 шт. в одну лінію.
  • Кількість персоналу 2 чол.
  • Показник подрібнення до 20 мікрон.
  • Продукт: чорний, молочний, білий.