Статті журналу


Камера для плавлення жирів



Жиротопка призначена для плавлення блоків вершкового масла, рослинних і кондитерських жирів, кокосового масла. Ця камера має один загальний або два незалежних контури обігріву (решітка і сорочка ванни) – на вибір Замовника.

Технічні характеристики:

  • Теплоносій – вода.
  • Автономний обігрів теплоносія здійснюється за допомогою системи обігріву (бойлера). Стики внутрішньої чаші – радіусні, ​​без застійних зон.
  • Робочий об’єм камери від 150 до 4000 л (для прийняття розтопленого жиру).
  • Сорочка обігріву – тиск до 3 бар.
  • Колектор під тиском до 3 бар.
  • Частота обертання рамної мішалки від 5-15 об/хв.
  • Теплоносій – вода з температурою до + 90 ˚С (можлива подача пара).
  • Теплоізоляція і зовнішнє облицювання.