Статті журналу


Холодильні тунелі



Холодильні тунелі призначені для охолодження різних харчових продуктів. Дане обладнання задіяно в процесі виготовлення кондитерських батончиків, цукерок, печива, глазурі та шоколаду та інших продуктів.

Застосовується як один тип, так і комбінація декількох типів охолодження:

  • верхнє конвекційне охолодження;
  • верхнє радіаційне охолодження;
  • нижнє охолодження повітрям або рідиною.

Конвекційне охолодження зонується від 1 до 10 температурної зони.

Рідинне охолодження застосовується в холодильних конвеєрах і тунелях ефективне при випуску продуктів з більш швидким охолодженням. Загальна довжина охолоджувальної зони розділена на кілька охолоджувальних секцій, кожна з яких має свою власну охолоджувальну камеру з окремим способом управління і настройками для належного поводження з продуктом в кожній області застосування.

Ми пропонуємо індивідуальні тунелі, які ми можемо пристосувати й до існуючих ліній.

Технічні характеристики:

  • Ширина стрічки: від 400 мм до 1600 мм
  • Довжина тунелів: від 5000 мм до 4000 мм
  • Кришки тунелів: нержавіючі, пластикові, комбіновані (під вибір Замовника)
  • Температура повітря в камері: від +2 до +20°С
  • Температура рідини: від +20 до -15°С
  • Розташування холодильного агрегату: нижня тумба